Náš web Knihy Týden používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Pohostinství

Výpis publikací v kategorii

Moderní řízení hotelového provozu (5., zcela přepracované vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 329 Kč

Ušetříte: 67 Kč 20 %

Naše cena: 262 Kč

Pražská kuchařka

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 999 Kč

Ušetříte: 65 Kč 7 %

Naše cena: 934 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 128 Kč

Ekonomika cestovního ruchu

Autor: Jaromír Beránek , Kol.

Běžná cena: 329 Kč

Ušetříte: 95 Kč 29 %

Naše cena: 234 Kč

Svět piva a piva světa

Autor: Hasík Tomáš

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 51 Kč 20 %

Naše cena: 198 Kč

Angličtina pro číšníky a kuchaře

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 365 Kč

Ušetříte: 12 Kč 3 %

Naše cena: 353 Kč

Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016

Autor: Libor Budinský

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 56 Kč 19 %

Naše cena: 243 Kč

Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Autor: Dominic James Holcombe

Běžná cena: 595 Kč

Ušetříte: 111 Kč 19 %

Naše cena: 484 Kč

Prague Cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Autor: Dominic James Holcombe

Běžná cena: 595 Kč

Ušetříte: 111 Kč 19 %

Naše cena: 484 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 1 Kč 1 %

Naše cena: 141 Kč

The Best Prague Restaurants - Guide to the perfect taste

Autor: Libor Budinský

Běžná cena: 499 Kč

Ušetříte: 93 Kč 19 %

Naše cena: 406 Kč



Přihlášení uživatele