Náš web Knihy Týden používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Praktický průvodce GDPR

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 10/2017
Formát: brožovaný; 224 stran kniha

Dostupnost:

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Cena: 280 Kč ( 255 Kč bez DPH)
Ušetříte 79 Kč (22%)
Běžná cena 359 Kč
Na prodejně: (za běžnou cenu)
Dostupnost:

Anotace

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (známé také jako GDPR) vstoupilo v platnost dne 24. 5. 2016, jeho účinnost je stanovena od 25. 5. 2018. Připravte se na změnu ve zpracovávání osobních údajů včas a vyhněte se hrozícím sankcím!

Zásadní změny v oblasti ochrany osobních údajů
Obecné nařízení nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a stanoví přímo pravidla týkající se ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a pravidla týkající se volného pohybu osobních údajů, správcům i zpracovatelům osobních údajů přináší nové povinnosti a instituty.

Seznamte se včas s novinkami v oblasti ochrany osobních údajů
Od data platnosti Obecného nařízení běží přechodná doba určená k uvedení zpracování osobních údajů do souladu s Obecným nařízením. Již nyní je proto nutné se na ně začít připravovat.

Komplexní průvodce Obecným nařízením GDPR
Publikace si klade za cíl komplexně a srozumitelně přiblížit Obecné nařízení a tím napomoci všem zainteresovaným stranám zorientovat se v nelehké (navíc mnohdy abstraktní) právní oblasti, ve kterou se zpracování osobních údajů během posledních desítek let vyvinulo. Autor podává výklad jednotlivých pojmů v souvislosti se zatím účinným zákonem o ochraně osobních údajů. Součástí publikace jsou samostatné kapitoly pojednávající o pravidlech pro šíření obchodních sdělení a pravidlech pro provozování kamerového systému a další užitečné informace, jako například seznam anglických zkratek a slovních výrazů, které jsou v oblasti ochrany osobních údajů běžně používané.

Koho se Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) dotkne?
Komplexní a praktické informace v knize naleznou všechny osoby, které pracují s osobními údaji, pověřenci pro ochranu osobních údajů, jednatelé, zástupci správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů (vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.) a studenti.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7554-097-3
  • EAN: 9788075540973

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

GDPR pro praxi

GDPR pro praxi 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 420 Kč

Ušetříte: 63 Kč 15 %

Naše cena: 357 Kč

GDPR: Praktický průvodce implementací

GDPR: Praktický průvodce implementací 15 %

Autor: Luděk Nezmar

Běžná cena: 339 Kč

Ušetříte: 51 Kč 15 %

Naše cena: 288 Kč

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi) 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 300 Kč

Ušetříte: 45 Kč 15 %

Naše cena: 255 Kč

Jak prokouknout druhé lidi - Příručka bývalého experta FBI

Jak prokouknout druhé lidi - Příručka bývalého experta FBI 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 319 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 271 Kč

Právo v síti - Průvodce právem na internetu

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 490 Kč

Ušetříte: 49 Kč 10 %

Naše cena: 441 Kč

Ústava České republiky: Ústavní zákon o bezpečnosti České republiky - Komentář

Ústava České republiky: Ústavní zákon o bezpečnosti České republiky - Komentář 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 2 150 Kč

Ušetříte: 322 Kč 15 %

Naše cena: 1 828 Kč

Život samá pohroma - Jak čelit stresu, nemoci a bolesti pomocí moudrosti těla a mysli

Život samá pohroma - Jak čelit stresu, nemoci a bolesti pomocí moudrosti těla a mysli 22 %

Autor: Jon Kabat-Zinn

Běžná cena: 599 Kč

Ušetříte: 132 Kč 22 %

Naše cena: 467 Kč

Mašinka Tomáš - Příběhy na dobrou noc 4

Mašinka Tomáš - Příběhy na dobrou noc 4 25 %

Autor: Neuveden

Běžná cena: 229 Kč

Ušetříte: 58 Kč 25 %

Naše cena: 171 Kč

Jak získávat přátele a působit na lidi

Jak získávat přátele a působit na lidi 25 %

Autor: Carnegie Dale

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 62 Kč 25 %

Naše cena: 187 Kč

Latina pro SŠ - I.část - 3. vydání

Latina pro SŠ - I.část - 3. vydání 20 %

Autor: Vlasta Seinerová

Běžná cena: 179 Kč

Ušetříte: 36 Kč 20 %

Naše cena: 143 Kč

Oceňování nemovitostí v praxi

Oceňování nemovitostí v praxi 18 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 340 Kč

Ušetříte: 61 Kč 18 %

Naše cena: 279 Kč

Průmysl lží - Propaganda, konspirace, a dezinformační válka

Průmysl lží - Propaganda, konspirace, a dezinformační válka 24 %

Autor: Alexandra Alvarová

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 60 Kč 24 %

Naše cena: 189 Kč

Právní následky porušení smlouvy v novém občanském zákoníku

Autor: Josef Šilhán

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 79 Kč 10 %

Naše cena: 711 Kč

Nekalá soutěž v novém občanském zákoníku - Komentář § 2972 - 2990

Autor: Ondrejová

Běžná cena: 890 Kč

Ušetříte: 89 Kč 10 %

Naše cena: 801 Kč

Bulvarizace českých médií

Bulvarizace českých médií 24 %

Autor: Kol.

Běžná cena: 149 Kč

Ušetříte: 36 Kč 24 %

Naše cena: 113 Kč

Správní právo - Obecná část (9. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 990 Kč

Ušetříte: 99 Kč 10 %

Naše cena: 891 Kč

Síla božského erótu - Pozitivní účinky lásky v každodenním životě

Síla božského erótu - Pozitivní účinky lásky v každodenním životě 24 %

Autor: A. H. Almaas , Karen Johnsonová

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 95 Kč 24 %

Naše cena: 300 Kč

ÚZ č.1242: Zákoník práce 2018

ÚZ č.1242: Zákoník práce 2018 15 %

Běžná cena: 79 Kč

Ušetříte: 12 Kč 15 %

Naše cena: 67 Kč

Latina pro gymnázia I

Latina pro gymnázia I 27 %

Autor: Jiří Pech

Běžná cena: 349 Kč

Ušetříte: 94 Kč 27 %

Naše cena: 255 Kč

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

Tyranie: 20 lekcí z 20. století 20 %

Autor: Timothy Snyder

Běžná cena: 168 Kč

Ušetříte: 34 Kč 20 %

Naše cena: 134 Kč

Špion, jemuž nevěřili

Špion, jemuž nevěřili 26 %

Autor: František Moravec

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 65 Kč 26 %

Naše cena: 184 Kč

Odpovědnost za škodu způsobenou při výkonu právnické profese

Autor: Jana Šustová

Běžná cena: 390 Kč

Ušetříte: 39 Kč 10 %

Naše cena: 351 Kč

Vzory smluv, petitů a zakládacích listin podle nového občanského zákoníku

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 990 Kč

Ušetříte: 99 Kč 10 %

Naše cena: 891 Kč

Judikatura a právní argumentace

Judikatura a právní argumentace 26 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 570 Kč

Ušetříte: 148 Kč 26 %

Naše cena: 422 Kč

Dějiny českého a československého práva do r. 1945

Dějiny českého a československého práva do r. 1945 16 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 680 Kč

Ušetříte: 109 Kč 16 %

Naše cena: 571 Kč

Euro

Euro 20 % Doprava zdarma

Autor: Joseph Stiglitz

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 80 Kč 20 %

Naše cena: 319 Kč

Jak poznat, když vám někdo lže - Příručka bývalého experta FBI

Jak poznat, když vám někdo lže - Příručka bývalého experta FBI 15 %

Autor: Navarro Joe

Běžná cena: 169 Kč

Ušetříte: 25 Kč 15 %

Naše cena: 144 Kč

Chemie pro čtyřletá gymnázia 2.díl

Chemie pro čtyřletá gymnázia 2.díl 12 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 165 Kč

Ušetříte: 20 Kč 12 %

Naše cena: 145 Kč

Zákon o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich a zákon o některých přestupcích s komentářem a…

Zákon o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich a zákon o některých přestupcích s komentářem a judikaturou 16 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 990 Kč

Ušetříte: 158 Kč 16 %

Naše cena: 832 Kč

Příběh moderního práva

Příběh moderního práva 26 %

Autor: Pavel Maršálek

Běžná cena: 330 Kč

Ušetříte: 86 Kč 26 %

Naše cena: 244 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele