Náš web Knihy Týden používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Praktický průvodce GDPR

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 10/2017
Formát: brožovaný; 224 stran kniha

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Cena: 280 Kč ( 255 Kč bez DPH)
Ušetříte 79 Kč (22%)
Běžná cena 359 Kč
Dostupnost:

Anotace

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (známé také jako GDPR) vstoupilo v platnost dne 24. 5. 2016, jeho účinnost je stanovena od 25. 5. 2018. Připravte se na změnu ve zpracovávání osobních údajů včas a vyhněte se hrozícím sankcím!

Zásadní změny v oblasti ochrany osobních údajů
Obecné nařízení nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a stanoví přímo pravidla týkající se ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a pravidla týkající se volného pohybu osobních údajů, správcům i zpracovatelům osobních údajů přináší nové povinnosti a instituty.

Seznamte se včas s novinkami v oblasti ochrany osobních údajů
Od data platnosti Obecného nařízení běží přechodná doba určená k uvedení zpracování osobních údajů do souladu s Obecným nařízením. Již nyní je proto nutné se na ně začít připravovat.

Komplexní průvodce Obecným nařízením GDPR
Publikace si klade za cíl komplexně a srozumitelně přiblížit Obecné nařízení a tím napomoci všem zainteresovaným stranám zorientovat se v nelehké (navíc mnohdy abstraktní) právní oblasti, ve kterou se zpracování osobních údajů během posledních desítek let vyvinulo. Autor podává výklad jednotlivých pojmů v souvislosti se zatím účinným zákonem o ochraně osobních údajů. Součástí publikace jsou samostatné kapitoly pojednávající o pravidlech pro šíření obchodních sdělení a pravidlech pro provozování kamerového systému a další užitečné informace, jako například seznam anglických zkratek a slovních výrazů, které jsou v oblasti ochrany osobních údajů běžně používané.

Koho se Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) dotkne?
Komplexní a praktické informace v knize naleznou všechny osoby, které pracují s osobními údaji, pověřenci pro ochranu osobních údajů, jednatelé, zástupci správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů (vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.) a studenti.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7554-097-3
  • EAN: 9788075540973

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Ústava České republiky: Ústavní zákon o bezpečnosti České republiky - Komentář

Ústava České republiky: Ústavní zákon o bezpečnosti České republiky - Komentář 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 2 150 Kč

Ušetříte: 322 Kč 15 %

Naše cena: 1 828 Kč

Správní právo - Obecná část (9. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 990 Kč

Ušetříte: 99 Kč 10 %

Naše cena: 891 Kč

Dějiny českého a československého práva do r. 1945

Dějiny českého a československého práva do r. 1945 16 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 680 Kč

Ušetříte: 109 Kč 16 %

Naše cena: 571 Kč

Zákon o místním referendu - Komentář

Zákon o místním referendu - Komentář 15 %

Autor: Martin Kopecký

Běžná cena: 380 Kč

Ušetříte: 57 Kč 15 %

Naše cena: 323 Kč

Právo obchodních korporací

Právo obchodních korporací 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 118 Kč 15 %

Naše cena: 672 Kč

ÚZ č.1082: Advokáti, soudci a soudy, notáři, znalci a tlumočníci

ÚZ č.1082: Advokáti, soudci a soudy, notáři, znalci a tlumočníci 15 %

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 15 Kč 15 %

Naše cena: 84 Kč

Právo v síti - Průvodce právem na internetu

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 490 Kč

Ušetříte: 49 Kč 10 %

Naše cena: 441 Kč

Já, JůTuber

Já, JůTuber 25 %

Autor: Sepsáno Jůtubery

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 76 Kč 25 %

Naše cena: 223 Kč

Softwarové právo

Softwarové právo 25 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 101 Kč 25 %

Naše cena: 298 Kč

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 880 Kč

Ušetříte: 132 Kč 15 %

Naše cena: 748 Kč

ÚZ č.1206: Technické podmínky provozu na pozemních komunikacích 2017

ÚZ č.1206: Technické podmínky provozu na pozemních komunikacích 2017 15 %

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 24 Kč 15 %

Naše cena: 135 Kč

Zákon o silničním provozu s komentářem a judikaturou (3. aktualizované vydání) - Podle stavu k 1.…

Zákon o silničním provozu s komentářem a judikaturou (3. aktualizované vydání) - Podle stavu k 1. 5. 2016 16 %

Autor: Helena Kučerová

Běžná cena: 1 190 Kč

Ušetříte: 190 Kč 16 %

Naše cena: 1 000 Kč

ÚZ č.1157: Odměňování státních zaměstnanců

ÚZ č.1157: Odměňování státních zaměstnanců 15 %

Běžná cena: 65 Kč

Ušetříte: 10 Kč 15 %

Naše cena: 55 Kč

Sbírka nálezů a usnesení ÚS ČR, svazek 75 (vč. CD)

Autor: Ústavní Soud Čr

Běžná cena: 990 Kč

Ušetříte: 99 Kč 10 %

Naše cena: 891 Kč

ÚZ č.1190 Spotřební daně 2017

ÚZ č.1190 Spotřební daně 2017 15 %

Autor: Kolektiv Autorů

Běžná cena: 109 Kč

Ušetříte: 16 Kč 15 %

Naše cena: 93 Kč

ÚZ č.1185: Bankovnictví 2017

ÚZ č.1185: Bankovnictví 2017 15 %

Běžná cena: 297 Kč

Ušetříte: 45 Kč 15 %

Naše cena: 252 Kč

ÚZ č.1151: Daň z nabytí nemovitých věcí, Daň z nemovitých věcí, Daň silniční

ÚZ č.1151: Daň z nabytí nemovitých věcí, Daň z nemovitých věcí, Daň silniční 14 %

Běžná cena: 63 Kč

Ušetříte: 9 Kč 14 %

Naše cena: 54 Kč

ÚZ č.1191 Poplatky 2017

ÚZ č.1191 Poplatky 2017 15 %

Autor: Kolektiv Autorů

Běžná cena: 79 Kč

Ušetříte: 12 Kč 15 %

Naše cena: 67 Kč

Nový občanský zákoník - Vlastnictví a věcná práva (2., aktualizované vydání)

Nový občanský zákoník - Vlastnictví a věcná práva (2., aktualizované vydání) 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 229 Kč

Ušetříte: 34 Kč 15 %

Naše cena: 195 Kč

ÚZ č.1158: Ústava ČR, Listina základních práv a svobod

ÚZ č.1158: Ústava ČR, Listina základních práv a svobod 15 %

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 15 Kč 15 %

Naše cena: 84 Kč

ÚZ č.1183: Rozpočet a financování 2017

ÚZ č.1183: Rozpočet a financování 2017 15 %

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 24 Kč 15 %

Naše cena: 135 Kč

Trestní zákoník č. 40/2009 Sb (8. vydání)

Běžná cena: 59 Kč

Ušetříte: 6 Kč 10 %

Naše cena: 53 Kč

ÚZ č.1176: Účetnictví obcí, krajů, Kontrola 2017

ÚZ č.1176: Účetnictví obcí, krajů, Kontrola 2017 15 %

Běžná cena: 179 Kč

Ušetříte: 27 Kč 15 %

Naše cena: 152 Kč

Zákon o dráhách (č. 266/1994 Sb.) - Komentář

Zákon o dráhách (č. 266/1994 Sb.) - Komentář 15 %

Autor: Jiří Lojda

Běžná cena: 600 Kč

Ušetříte: 90 Kč 15 %

Naše cena: 510 Kč

ÚZ č.1168: Hazardní hry, Daň z hazardních her 2017

ÚZ č.1168: Hazardní hry, Daň z hazardních her 2017 15 %

Běžná cena: 59 Kč

Ušetříte: 9 Kč 15 %

Naše cena: 50 Kč

Sbírka nálezů a usnesení ÚS ČR, svazek 76 (vč. CD)

Autor: Ústavní Soud Čr

Běžná cena: 1 340 Kč

Ušetříte: 134 Kč 10 %

Naše cena: 1 206 Kč

ÚZ č.1163: Předpisy související s OZ 2017

ÚZ č.1163: Předpisy související s OZ 2017 14 %

Běžná cena: 69 Kč

Ušetříte: 10 Kč 14 %

Naše cena: 59 Kč

ÚZ č.1171: Obchodní korporace 2017

ÚZ č.1171: Obchodní korporace 2017 15 %

Běžná cena: 125 Kč

Ušetříte: 19 Kč 15 %

Naše cena: 106 Kč

Soubor zákonů - Soukromé právo

Soubor zákonů - Soukromé právo 15 %

Autor: Kolektiv Autorů

Běžná cena: 500 Kč

Ušetříte: 75 Kč 15 %

Naše cena: 425 Kč

ÚZ č.1186: Zahraniční obchod 2017

ÚZ č.1186: Zahraniční obchod 2017 15 %

Běžná cena: 149 Kč

Ušetříte: 22 Kč 15 %

Naše cena: 127 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele