Náš web Knihy Týden používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště (3. vydání)

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 10/2016 (3. vydání)
Formát: brožovaná; 152 stran kniha

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Cena: 154 Kč ( 140 Kč bez DPH)
Dostupnost:

Anotace

Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788072162840

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Stolničení

Stolničení 20 %

Autor: Gustav Salač

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 79 Kč 20 %

Naše cena: 316 Kč

Bajky barda Beedleho

Bajky barda Beedleho 25 %

Autor: Joanne K. Rowling

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 63 Kč 25 %

Naše cena: 186 Kč

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 178 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 174 Kč

Stolničení - učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Alena Šindelková

Běžná cena: 105 Kč

Ušetříte: 2 Kč 2 %

Naše cena: 103 Kč

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost 20 %

Autor: Libuše Kuderová

Běžná cena: 177 Kč

Ušetříte: 35 Kč 20 %

Naše cena: 142 Kč

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

Běžná cena: 176 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 172 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání) 26 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 151 Kč 26 %

Naše cena: 429 Kč

Stolničení - učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Alena Šindelková

Běžná cena: 105 Kč

Ušetříte: 2 Kč 2 %

Naše cena: 103 Kč

Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I 17 %

Běžná cena: 225 Kč

Ušetříte: 38 Kč 17 %

Naše cena: 187 Kč

Stolničení

Stolničení 20 %

Autor: Gustav Salač

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 79 Kč 20 %

Naše cena: 316 Kč

Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II 17 %

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost 20 %

Autor: Libuše Kuderová

Běžná cena: 177 Kč

Ušetříte: 35 Kč 20 %

Naše cena: 142 Kč

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

Běžná cena: 176 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 172 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1 20 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6 20 %

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař 17 %

Autor: Vladimír Doležal

Běžná cena: 265 Kč

Ušetříte: 45 Kč 17 %

Naše cena: 220 Kč

Jídlo s.r.o.

Jídlo s.r.o. 15 %

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 15 Kč 15 %

Naše cena: 84 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 14 Kč 10 %

Naše cena: 128 Kč

Cukrářská výroba III.

Cukrářská výroba III. 17 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání) 26 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 151 Kč 26 %

Naše cena: 429 Kč

Potraviny a výživa – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Marie Šebelová

Běžná cena: 150 Kč

Ušetříte: 3 Kč 2 %

Naše cena: 147 Kč

Restaurace a host

Autor: Metz Reinhold

Běžná cena: 799 Kč

Ušetříte: 80 Kč 10 %

Naše cena: 719 Kč

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář 17 %

Autor: Pavlína Klopfštoková

Běžná cena: 295 Kč

Ušetříte: 50 Kč 17 %

Naše cena: 245 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty 12 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy 12 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 133 Kč

Ušetříte: 16 Kč 12 %

Naše cena: 117 Kč

Zpracování masa pro 3.r. SOU

Zpracování masa pro 3.r. SOU 19 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 160 Kč

Ušetříte: 30 Kč 19 %

Naše cena: 130 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 272 Kč

Plakát - Zpracování vepřového masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 75 Kč

Ušetříte: 11 Kč 15 %

Naše cena: 64 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele