Náš web Knihy Týden používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

(13x)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 2012
Formát: A5 kniha 588 stran

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Cena: 552 Kč ( 502 Kč bez DPH)
Ušetříte 38 Kč (6%)
Běžná cena 590 Kč
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 78-80-7418-145-0
  • EAN: 9788074181450

Publikace od stejného autora

Potravinářské zbožíznalství

Potravinářské zbožíznalství 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 517 Kč

Ušetříte: 78 Kč 15 %

Naše cena: 439 Kč

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích 15 %

Autor: Pavel Kadlec

Běžná cena: 600 Kč

Ušetříte: 90 Kč 15 %

Naše cena: 510 Kč

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Potravinářské zbožíznalství

Potravinářské zbožíznalství 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 517 Kč

Ušetříte: 78 Kč 15 %

Naše cena: 439 Kč

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích 15 %

Autor: Pavel Kadlec

Běžná cena: 600 Kč

Ušetříte: 90 Kč 15 %

Naše cena: 510 Kč

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II 12 %

Autor: Dostálová Jana

Běžná cena: 138 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 121 Kč

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

Běžná cena: 176 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 172 Kč

Tajemství výrobců potravin

Tajemství výrobců potravin 20 %

Autor: Vít Syrový

Běžná cena: 140 Kč

Ušetříte: 28 Kč 20 %

Naše cena: 112 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty 12 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Plakát - Zpracování vepřového masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 218 Kč

Ušetříte: 33 Kč 15 %

Naše cena: 185 Kč

Prevence a léčba nemocí tlustého střeva - Co i prezident by měl znát o tlustém střevě

Prevence a léčba nemocí tlustého střeva - Co i prezident by měl znát o tlustém střevě 26 %

Autor: Norman W. Walker

Běžná cena: 268 Kč

Ušetříte: 70 Kč 26 %

Naše cena: 198 Kč

ZAVAŘOVÁNÍ A KONZERVACE - UČEBNICE

ZAVAŘOVÁNÍ A KONZERVACE - UČEBNICE 20 %

Autor: Jílek J.

Běžná cena: 88 Kč

Ušetříte: 18 Kč 20 %

Naše cena: 70 Kč

Přírodopis 7 pro ZŠ a VG PS

Přírodopis 7 pro ZŠ a VG PS 13 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 79 Kč

Ušetříte: 10 Kč 13 %

Naše cena: 69 Kč

Somatologie (7. vydání)

Somatologie (7. vydání) 15 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 349 Kč

Ušetříte: 52 Kč 15 %

Naše cena: 297 Kč

Regionální kuchařka - Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska

Regionální kuchařka - Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska 26 %

Autor: Petra Pospěchová

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 78 Kč 26 %

Naše cena: 221 Kč

Byliny na zažívací potíže

Byliny na zažívací potíže 20 %

Autor: Ida Rystonová

Běžná cena: 160 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 128 Kč

Pěstujeme zeleninu

Pěstujeme zeleninu 27 %

Autor: Robert Pokluda

Běžná cena: 79 Kč

Ušetříte: 21 Kč 27 %

Naše cena: 58 Kč

Průvodce uzavíráním smluv po rekodifikaci

Průvodce uzavíráním smluv po rekodifikaci 15 %

Autor: Dana Ondrejová

Běžná cena: 499 Kč

Ušetříte: 75 Kč 15 %

Naše cena: 424 Kč

Základy klinické farmakologie

Základy klinické farmakologie 25 %

Autor: František Perlík

Běžná cena: 350 Kč

Ušetříte: 88 Kč 25 %

Naše cena: 262 Kč

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska 20 %

Autor: Jaroslav Vašák

Běžná cena: 190 Kč

Ušetříte: 38 Kč 20 %

Naše cena: 152 Kč

Abeceda mzdové účetní 2014

Abeceda mzdové účetní 2014 22 %

Autor: Kolektiv

Běžná cena: 659 Kč

Ušetříte: 145 Kč 22 %

Naše cena: 514 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny 12 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 18 Kč 12 %

Naše cena: 135 Kč

Nikdy nedělej kompromis aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život

Nikdy nedělej kompromis aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život 22 %

Autor: Chris Voss

Běžná cena: 319 Kč

Ušetříte: 70 Kč 22 %

Naše cena: 249 Kč

Fyziologie - Učebnice pro studenty zdravotnických oborů/2.,doplněné vydání

Fyziologie - Učebnice pro studenty zdravotnických oborů/2.,doplněné vydání 15 %

Autor: Mourek Jindřich

Běžná cena: 259 Kč

Ušetříte: 39 Kč 15 %

Naše cena: 220 Kč

Makroekonomie bez předchozích znalostí-Průvodce pro samouky - Průvodce pro samouky

Makroekonomie bez předchozích znalostí-Průvodce pro samouky - Průvodce pro samouky 25 %

Autor: August Swanenberg

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 76 Kč 25 %

Naše cena: 223 Kč

Včelí produkty mýtů zbavené - 2. vydání

Včelí produkty mýtů zbavené - 2. vydání 26 %

Autor: Dalibor Titěra

Běžná cena: 220 Kč

Ušetříte: 57 Kč 26 %

Naše cena: 163 Kč

Mít vše hotovo (Umění produktivity bez stresu)

Mít vše hotovo (Umění produktivity bez stresu) 22 %

Autor: David Allen

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 88 Kč 22 %

Naše cena: 311 Kč

Něžná náruč rodičů - Moderní poznatky o významu správné manipulace s novorozencem a malým dítětem

Něžná náruč rodičů - Moderní poznatky o významu správné manipulace s novorozencem a malým dítětem 15 % Doprava zdarma

Autor: Eva Kiedroňová

Běžná cena: 499 Kč

Ušetříte: 75 Kč 15 %

Naše cena: 424 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy 12 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 133 Kč

Ušetříte: 16 Kč 12 %

Naše cena: 117 Kč

Chyby, které nás stojí peníze

Chyby, které nás stojí peníze 20 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 20 Kč 20 %

Naše cena: 79 Kč

Předložky v angličtině

Předložky v angličtině 16 %

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 25 Kč

Ušetříte: 4 Kč 16 %

Naše cena: 21 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele